La directora de TRAVEL WORK, Eva Sabater, visita els estudiants de la UdG

La directora de TRAVEL WORK, Eva Sabater, ha tornat a visitar els estudiants de la Universitat de Girona.

Sabater ha assistit a una jornada organitzada pel Departament de Llengües Modernes a la Facultat d'Econòmiques del Campus de Montilivi. A la sessió informativa l'Eva Sabater ha comptat amb la col·laboració d'una ex participant de programes internacionals i actual estudiant de la UdG, la Laura.

L'Eva ha començat explicant els diferents programes de l'agència i ha donat pas a la Laura, que ha explicat la seva experiència en un programa de treball a Devon. La Laura ha aprofitat per explicar com era el seu dia a dia, com era la família amb qui vivia, el menjar...

Mentre l'Eva i la Laura anaven explicant les seves experiències i els diferents detalls dels programes, els estudiants feien preguntes i la xerrada informativa cada cop era més distesa.

Després de resoldre tots els dubtes i explicar moltes vivències de diferents participants de programes TRAVEL WORK, la directora Eva Sabater ha convidat a tots els assistents a visitar la fira d'oportunitats juvenils que tindrà lloc a Barcelona la setmana que ve, el JOBARCELONA.






No hay comentarios:

Publicar un comentario