Eva Sabater: “Tant de bo tots treballéssim a Finlàndia”

Amb aquesta declaració començava l'entrevista que el Diari ARA li va fer diumenge a l'Eva Sabater, que reconeixia que a altres paisos estrangers s'hi treballa molt bé.

És per exemple el cas que ens citava a l'entrevista, Finlàndia. On la duració mínima d'una baixa maternal és de 37 setmanes a l'any, lluny de les 14 setmanes fixades, com a mínim, a altres paisos de l'eurozona...

I és que el passat diumenge 26 la directora i fundadora de TRAVEL WORK, Eva Sabater, va aparèixer al Diari Ara xerrant amb la naturalitat que la caracteritza. 

La periodista Andrea Rodés, va entrevistar la directora de TRAVEL WORK, que va aprofitar per explicar les vivències d'aquests 20 anys de feina, l'evolució de l'empresa i l'evolució dels seus clients.

Amb el pas del temps TRAVEL WORK ha anat evolucionant al costat dels seus clients per tal d'oferir serveis de qualitat totalment adaptats a les necessitats d'aquests.

Abans de la crisi la majoria de participants buscaven marxar a l'estranger per millorar el seu idioma, en plena crisi molts optaven per marxar a treballar fora i actualment, a part dels participants que cerquen millorar l'anglès o sortir a treballar, hi ha molts estudiants o post estudiants que cerquen pràctiques professionals a l'estranger per diferenciar el seu cv i estar més preparats i diferenciats de cara al futur.

Durant aquests 20 anys d'experiència l'agència ha viscut moltes aventures, en primera persona o al costat dels seus participants. Avui més que mai TRAVEL WORK segueix sent una brillant opció per adquirir experiència laboral, per perfeccionar les habilitats idiomàtiques, les tècniques professionals en altres Estats, fer contactes... o fins hi tot auto realitzar-se com a persona participant en un dels programes de voluntariat.

Llegeix l'entrevista sencera

Marta presenta TRAVEL WORK en EU Mediterrani

Nuestra compañera Marta Monclús presentó en la Escuela Mediterrani los distintos programas de TRAVEL WORK.

En una de las clases del Grado de Marketing de la Escuela Universitaria Mediterrani, Marta presentó las distintas salidas que TRAVEL WORK ofrece a todos sus clientes. Explicó la atención personalizada que se ofrece desde la agencia para conocer las necesidades de cada uno de los participantes.

También explicó que cada participante tiene unas necesidades, dependiendo de su nivel de inglés, alemán... de sus estudios e incluso de su ambición. Para los alumnos del Grado de Marketing de EU Mediterrani se habló mucho de las prácticas profesionales en China, un programa que encaja muy bien con estos estudiantes ya que  desde el primer curso tienen la asignatura de Chino mandarín como obligatoria.

Al final de la sesión Marta contestó las preguntas de los alumnos.

La Marta i en Nacho viatgen a Xina per viure una nova experiència amb TRAVEL WORK

La Marta és una travelworker amb experiència que ha decidit tornar a viure una aventura amb nosaltres. Tant ella com la seva parella ja van estar a Anglaterra amb Travel Work, ara però han decidit marxar més lluny i volar fins a la Xina per fer pràctiques a un despatx i a un Hotel.

Ens hi explica ella mateixa:

Hola Travel Work

La veritat és que estic mooolt mooolt contenta amb el despatx!!!!! És xulíssimmmmm!!! Començaré demà i estaré la primera setmana coneixent-los i m'ensenyaran com va tot. 

En quant al hostal, per ser un hostal a la xina està força bé, fan activitats cada nit i fins ara estava amb la Laura també de Travel Work, que així he tingut la oportunitat de conèixer algú més... El personal és jove i simpàtic.

En quant a l'allotjament em va costar trobar-ne un que valgués la pena i que tingués les condicions que demanava: estar a prop d'en Nacho, estar a prop de la feina, que la dutxa tingués espai propi i que valgués entra 2000 i 3000 yans al mes...

Tot i així n'he acabat trobant un al primer ring, lo qual està molt bé, ja que està a prop del centre i compleix amb tot el que demanava. Compartiré el pis amb una noia xinesa, un noi filipí i un altre noi que no me'n recordo d'on és! Jo m'instal·laré allà divendres. El pis es un dúplex decorat amb estil occidental.

Ja hem conec el metro quasi ve de pe a pa (buscant pis per aquí i per allà), i he descobert llocs molt xulos.

El Nacho pel que sé, està molt bé també. Ja t'explicarà ell el que està vivint... Fins ara no ens hem pogut veure gaire, però això canviarà a partir de la setmana que ve, ja que ja estarem instal·lats, a més a més, coincidim en dies de festa de moment... I en horaris laborals!!!

Està sent una experiència dura però brillant per la meva part. Em va costar els dos primers dies, però estic encantada ara. No canviaria la meva experiència per la de ningú, estic aprenent de tot, i estic tant entusiasmada que he començat a estudiar xinès pel meu compte!

Moltes gràcies, fins aviat!!!

Marta

Al nostre web podràs llegir més experiències de travelworker's

Consejo TRAVEL WORK: El Currículum EUROPASS

En TRAVEL WORK queremos que todos nuestros participantes estén lo más preparados posible para vivir sus nuevas aventuras internacionales. Es por eso que periódicamente vamos a publicar consejos para que la experiencia internacional sea lo más provechosa posible.

Empezamos esta semana hablando del CV Europass, un formato de currículum de los más utilizados actualmente a nivel internacional.

En TRAVEL WORK siempre lo recomendamos,  ya que la forma en que está organizado es muy clara y muy detallada.

Algunos detalles a tener en cuenta:

Para nosotros es importante colocar una foto, en la que se te vea sonriente y con un fondo claro.

En tus datos personales no olvides incluir tu dirección de Skype, las entrevistas con coordinadores y empresarios se realizan a través de esta plataforma.

En tu experiencia profesional, se muy detallado en cuanto a fechas y tareas realizadas en cada empresa donde has trabajado o hecho prácticas.

Valora tu nivel de inglés y otros idiomas según la puntuación clásica A1/A2/B1/B2/C1/C2

Incluye tus viajes de estudios al extranjero! También tus experiencias de voluntariado internacional!

Aprovechamos para facilitarte una plantilla que te ayudará a preparar tu CV. Por último recuerda siempre que si tienes cualquier duda nosotros estamos a tu disposición para ayudarte y asesorarte sin ningún tipo de compromiso.

La Teresa ens explica la seva experiència a Viena

Bona tarda!!!

Bé, ja fa gairebé dues setmanes que vaig arribar a Viena i han passat volant! El temps passa ràpid, massa ràpid jeje

Encara sóc a la residència fins la setmana que ve. La trobaré a faltar perquè l'habitació és molt acollidora i la neteja en general es espectacular! Estic buscant habitació, ara ja començo a tenir 3 visites al dia és a dir que no paro!! Però m'ha costat força.

Estic aprenent moltissim, a l'escola d'idiomes m'han posat en una classe molt maca de gent que també està a la mateixa residència que jo. Tothom parla anglès però em fa molta il·lusió començar a poder-me entendre amb alemany i cada vegada saber-ne més!! M'ENCANTA!!!!

Comença a fer fresqueta. Quan surto a córrer ja vaig amb samarretes tèrmiques però durant el dia el sol encara escalfa bastant! És una ciutat impresionant amb un centre històric que mai s'acaba. Immens però a l'hora com a casa. ENCARA EM QUEDA MOLT TURISME PER FERRR! Però tot al seu temps.

Us envio alguna algunes fotografies de Stadpak on acostumo a anar a córrer i d'altres.

Moltes gràcies per tot!

Més experiències a la nostra web corporativa

Oferta de Prácticas no remuneradas en Departamento de Programación

Disponemos de una nueva oferta de prácticas no remuneradas para el Programa de Devon.

Se requiere candidato para el Departamento de Programación de una empresa inglesa de Devon, con conocimientos de SharePoint Online, InfoPath, Formotus y SQL Server.
El contrato es para seis meses y el candidato debe tener un nivel alto de inglés.

La duración de las prácticas es de seis meses con jornada completa, salidas en Noviembre.

Los interesados pueden contactar con nosotros sin compromiso.

Las ganadoras del concurso fotográfico

Ya tenemos las tres ganadoras del primer Concurso de fotos que hemos realizado en Facebook por motivo de nuestro 20 aniversario

Casi hemos llegado a las 100 fotos de participantes TRAVEL WORK y el concurso ha consistido en seleccionar las fotos más populares. Ellas tres han sido las que han conseguido más "like's" en Facebook y por lo tanto han sido las ganadoras del concurso. 

Begoña Baltà con 93 like's, Sabitri Díez y Carlota Lamiel han sido las ganadoras con las fotos que podéis ver aquí abajo. 

Si queréis consultar todas las fotos que han participado en el concurso podéis pinchar en este enlace.

Muchas gracias a todos por participar