Travel Work, present a la Sessió Formativa de la Universitat de Girona (UdG) sobre treball a l’estranger

Aquest passat dimarts 2 de desembre la directora de TRAVEL WORK, Eva Sabater, va  presentar davant més d’un centenar d’estudiants els diferents serveis de l’agència i alguns dels seus testimonis més recents.

La Sessió Formativa titulada “Treballar a l’estranger... una opció professional?” va aplegar a més d’un centenar d’estudiants interessats ens sortides professionals internacionals.
Sabater va voler presentar breument l’agència i es va centrar en tres punts claus per a la companyia i per als estudiants, els serveis de voluntariat, pràctiques i treball, que TRAVEL WORK ofereix a tots els joves amb inquietuds de forma personalitzada.

La ponència, que va tenir lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Dret, va estar oberta en tot moment per a que els estudiants preguntessin qualsevol procediment, sortida o qüestió referent als serveis de l’agència. Molts estudiants van preguntar per les diferents possibilitats internacionals, pels serveis personalitzats que TRAVEL WORK pot oferir (depenent dels coneixements d’anglès, de la formació, de la disponibilitat...)

Finalment, la directora Eva Sabater va assegurar que “per a TRAVEL WORK és un plaer poder col·laborar activament amb els diferents departament de la Universitat de Girona”,  els estudiants tenen moltes inquietuds i sovint veuen amb preocupació el panorama laboral del país, “i nosaltres podem ser de gran ajuda per animar-los a seguir amb les seves carreres professionals”.



No hay comentarios:

Publicar un comentario