En Nacho ens explica la seva experiència a Viena!

Bones a tooots!

Alles gute in Österreich. La veritat es que tothom està en lo cert que la cultura de paisos germans és completament diferent. Aquesta està sent una experiència totalment diferent a lo que havía fet fins ara.

No treballo tant com havía pensat des de Barcelona però si més no, tinc temps lliure i es poden fer moltes coses. Al final m'he decantat per fer un curs d'alemany i realment vaig ben enfeinat, però és sortir i aquesta ciutat enamora a qualsevol, segurament és la ciutat més bonica que havia vist mai, sembla que visquis en l'època imperial i es impressionant.

La veritat és que és difícil estar a l'estiu treballant i estudiant però realment l'experiència val la pena viure-la en tots els sentits.

La gent als pisos és molt agradable i m'he trobat des de italians, rumanesos, búlgars fins a albanesos... Estic content d'estar aquí i més ara que fa caloreta i organitzen un seguit de espectacles diaris al carrer amb música (lògicament predominant la clàssica).

Cal dir que no tenen platja però hi ha varies piscines i el riu Danubi que està molt adaptat, no tenen platja però se la creen.

La gent en general és molt educada i sempre donen les gràcies per tot i respecten les normes de manera estricta, tant que està sancionat econòmicament si creues el carrer peatonal amb semàfor en vermell, per exemple. Reciclen tot i el urbanisme que es respira és enorme, com també l'alt nivell salarial ben reflex en els nombrosos cotxes de luxe que veus a cada carrer.

Bé doncs, només animar a la gent que s'ho estigui mirant perquè tot té les seves coses bones i dolentes, però al final es passen grans moments, es coneix i s'experimenten un grapat de noves i magnifiques sensacions, que tan-sols les pots viure estant aquí.

Espero que tot bé per Barcelona. Una abraçada ben forta .

Auf Wiedersehen!!!!!!!!

¡Alba Buil nos explica su experiencia en Londres!

Llegué a Londres en marzo de 2012 después de haber estudiado la carrera de publicidad y relaciones públicas en Barcelona. Siempre había querido vivir allí y dada la situación económica en España decidí lanzarme a la aventura de emigrar.

Los primeros meses te conformas con cualquier trabajo, en mi caso y como el de otros muchos españoles, en el McDonalds ya que te permite compatibilizar el trabajo con los estudios.

Después de mucho buscar, enviar CVs y alguna experiencia insatisfactoria haciendo prácticas me recomendaron Travel Work.

Buscaba unas prácticas relacionadas con el marketing online en concreto con el mundo  “social media”. Aunque mientras cursaba mi carrera hice practicas en diferentes agencias pero aún así no tenía suficiente experiencia con la publicidad online.

La tramitación fue rápida y en un mes empecé en una empresa pequeña dedicada al marketing online situada en Liverpool Street. Mis tareas actuales son controlar las páginas de facebook de los diferentes clientes así como actualizar cuentas de twitter y Google +.

Mi nivel de inglés está mejorando bastante tanto a nivel oral como escrito ya que también escribo en blogs siempre supervisado por mi jefa. El ambiente que hay en la empresa es excepcional y en seguida me adapté y me hice con los compañeros.

En las próximas semanas espero adquirir nuevos conocimientos más complejos que me lleven a mejorar mis aptitudes de cara a mejorar mi curriculum y así encontrar trabajo estable.  

Consulta más experiencias en nuestra web