En Nacho ens explica la seva experiència a Viena!

Bones a tooots!

Alles gute in Österreich. La veritat es que tothom està en lo cert que la cultura de paisos germans és completament diferent. Aquesta està sent una experiència totalment diferent a lo que havía fet fins ara.

No treballo tant com havía pensat des de Barcelona però si més no, tinc temps lliure i es poden fer moltes coses. Al final m'he decantat per fer un curs d'alemany i realment vaig ben enfeinat, però és sortir i aquesta ciutat enamora a qualsevol, segurament és la ciutat més bonica que havia vist mai, sembla que visquis en l'època imperial i es impressionant.

La veritat és que és difícil estar a l'estiu treballant i estudiant però realment l'experiència val la pena viure-la en tots els sentits.

La gent als pisos és molt agradable i m'he trobat des de italians, rumanesos, búlgars fins a albanesos... Estic content d'estar aquí i més ara que fa caloreta i organitzen un seguit de espectacles diaris al carrer amb música (lògicament predominant la clàssica).

Cal dir que no tenen platja però hi ha varies piscines i el riu Danubi que està molt adaptat, no tenen platja però se la creen.

La gent en general és molt educada i sempre donen les gràcies per tot i respecten les normes de manera estricta, tant que està sancionat econòmicament si creues el carrer peatonal amb semàfor en vermell, per exemple. Reciclen tot i el urbanisme que es respira és enorme, com també l'alt nivell salarial ben reflex en els nombrosos cotxes de luxe que veus a cada carrer.

Bé doncs, només animar a la gent que s'ho estigui mirant perquè tot té les seves coses bones i dolentes, però al final es passen grans moments, es coneix i s'experimenten un grapat de noves i magnifiques sensacions, que tan-sols les pots viure estant aquí.

Espero que tot bé per Barcelona. Una abraçada ben forta .

Auf Wiedersehen!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario