Presentació de Travel Work a l'escola Mediterrani


Aquest dimarts 16 de novembre la directora de Travel Work, Eva Sabater, ha presentat els programes de l'empresa als estudiants de tercer curs de l'escola universitària de turisme Mediterrani, Universitat de Girona.

A la presentació Sabater ha explicat com va originar-se el projecte de Travel Work i com ha anat desenvolupant-se aquests últims anys. Ha animat als estudiants a tenir idees i a innovar, a creure en els seus propis projectes, ser emprenedors i mirar sempre de tirar endavant.

"Hi ha lloc per a tots però ens hem de diferenciar" assegurava la directora de Travel Work. Sabater contextualitzava la situació del sector i assegurava que diferenciant-se, ja sigui parlant molts idiomes, especialitzant-se en un tema... serà la millor fórmula per trobar feina o crear projectes empresarials interessants.

Al final de la presentació, que s'ha dut a terme davant gairebé un centenar d'estudiants de tercer de carrera, la directora de Travel Work ha atès algunes peticions d'informació personalitzada i ha deixat les portes de Travel Work obertes per als estudiants que tinguis qualsevol dubte.

Més informació

No hay comentarios:

Publicar un comentario